Синоптикът Красимир Стоев от БАН даде дългосрочна прогноза за идващия

...
Синоптикът Красимир Стоев от БАН даде дългосрочна прогноза за идващия
Коментари Харесай

Синоптикът от БАН Красимир Стоев показа притеснителни ГРАФИКИ за времето през декември! Голяма страхотия ще залее страната тези дни, но…

Синоптикът Красимир Стоев от Българска академия на науките даде дълготрайна прогноза за идващия месец декември. „ Трябва да бъдете доста деликатни. В първите два дни на месеца ще има мощни превалявания от дъжд. Притеснителното е, че месечната доза ще успее да падне единствено за ден-два “, предизвести той в утринния блок на Нова телевизия като посочи, че ще има и мощен вятър.


Синоптикът посочи, че падналите превалявания ще са от към 50-60 литра на квадратен метър.



„ За празниците е мъчно да се каже по какъв начин ще се развие времето, тъй като е много динамично. Важно е обаче да предупредим, че това, което е ясно е, че декември ще бъде по-студен от нормалното “, сигнализира Стоев.

По думите му най-ниските температури ще са от към минус 10 и 15 градуса. „ Температури от под минус 20 не се предвиждат “, сподели синоптикът.


Стоев обаче даде и хубава прогноза. „ Максималните градуси през декември ще доближат до 10-15. На места даже може да ударят и 18. Най-хубавото е, че топлите дни ще са факт още от на следващия ден “, сподели синоптикът от Българска академия на науките.

На въпроса ще има ли сняг за Коледа и Нова година той посочи следното: „ През първата половина на месеца ще натрупа сняг. Не е несъмнено дали той ще се задържи и за коледно-новогодишните празници или ще ни изненада нов “.

Какво ще е времето по дни и часове към този момент може да видите в най-новата графа на БЛИЦ, в която ще ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР