Синоптичката най-сетне излезе в отпуск. Компания й правят водещият на

...
Синоптичката най-сетне излезе в отпуск. Компания й правят водещият на
Коментари Харесай

Натали Трифонова се фука с нов мъж в Гърция

Синоптичката най-накрая излезе в отпуск. Компания й вършат водещият на новините по bTV Ивайло Везенков и спортният публицист Димитър Тасев, който се сгоди наскоро. Тук идва въпросът има ли Трифонова интимни връзки с Везенков?

Хора от обкръжението й настояват, че двамата са единствено другари и постоянно се забавляват дружно. Дългокраката блондинка  била доста харесвана от сътрудниците си и основала положителни връзки със тях. Най-близка й била водещата Виктория Готева, която напълно скоро мина под венчило с Евгени Димитров-Маестрото.

Натали рядко намира време да отдъхне, тъй като с изключение на прогнозата за времето води и предаването „ Култ “. Август  обаче й остана свободен, тъй като малкия екран се готви за новия сезон.

Оскъдните тоалети, които са нейна запазена марка, още веднъж нажежиха мрежата. Не може да се отхвърли, че русата хала притегля вниманието, изключително на мъжете.

Тя стартира работа в малкия екран напълно инцидентно. Продуценти и фенове я виждат незабавно. Звездата й изгрява в несъществуващата към този момент TV7. Taм също чете прогнозата и води предаване за кино, просвета и шоубизнес. От bTV незабавно я виждат и я канят да се причисли към екипа им. Сяда на мястото на Станислава Цалова, която излиза по майчинство.

Инфо: marica.bg

Тагове: Натали Трифонова Станислава Цалова Димитър Тасев Ивайло Везенков btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР