Синоптичката Натали Трифонова посрещна националния празник на страната – 3

...
Синоптичката Натали Трифонова посрещна националния празник на страната – 3
Коментари Харесай

Натали Трифонова празнува с нов мъж в Сърбия


Синоптичката Натали Трифонова посрещна националния празник на страната – 3 март в прилежаща Сърбия.

 

Очевидно се е възползвала от почивните дни, с цел да отдъхне. Там хубавицата купонясвала в прочут кабаре клуб и не пропусна да качи фотоси в обществените мрежи. Прави усещане, че на фрагментите се вижда мъжка ръка в черна риза, покрай нея.

 



Според мълвата, това е новият мъж в живота на Натали Трифонова. За момента обаче тя го крие настойчиво от феновете си. Факт е, че откогато се раздели с Доан Хасан, тя се старае да пази персоналния си живот в загадка. Преди време името й бе обвързвано с мъж на високо равнище, само че мълвата остана непотвърдена.

 

Трифонова, която към този момент трансферира 30-те е споделяла нееднократно, че към този момент се усеща подготвена за семейство, само че по този начин са се стекли събитията в живота й, че към момента не е омъжена. Тя е измежду привърженичките на брака и не желае да ражда дете, без автограф в гражданското. Категорична е, че не е била сгодена и добавя, че мъжът е този, който би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Мечтае да се види в бяла рокля и е безапелационна, че днешното общуване без брак, не е нейното. Тя е на мнение, че откакто двама души се обичат, нищо не им пречи да сключат брак.

 

Три години русокоската излизаше с ексводещия на Нова тв Деян Веселинов, а по-късно и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата й обич досега остава мургавият ерген от турски генезис Доан Хасан, с който са дружно още от ученическите години.

След като приключили гимназия пътищата им се разделили за прочут интервал от време, само че по-късно още веднъж се събрали и връзката им траяла на приливи и отливи. Натали считала, че двамата са сродни души, само че наскоро скъсали дефинитивно.

 

Сега Трифонова се радва на новата обич в живота си и наподобява щастлива. Мълвата носи, че настоящият й другар е много състоятелен. Не е загадка, че синоптичката постоянно е предпочитала богати мъже и този път не е изневерила на същността си.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР