Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова предупреди за места със

...
Синоптичката на Нова телевизия Нора Шопова предупреди за места със
Коментари Харесай

Синоптичката Нора Шопова с предупреждения за сериозни опасности за днес. Ето къде ще е най-горещо

Синоптичката на " Нова телевизия " Нора Шопова предизвести за места със сериозна пожароопасност през днешния ден. " Под екстремален риск са регионите София-област, Благоевград, Бургас и Варна. За на следващия ден евентуално застрашените места са много повече - съвсем всички котловинни и равнинни региони в България. В разгара на деня през днешния ден ще има високи температури - сред 31 и 36 гладуса. Най-топло ще бъде в Плевен - 37 градуса, а в столицата температурата ще е 31.



Първият ден на новата седмица ще бъде безоблачен, а следобяд даже ще бъде горещо. Тогава облачността краткотрайно ще се усили като възможност за краткотрайни валежи ще има в планинските региони. На Черноморието температурите ще са по-поносими - от 28 до 31 градуса на въздуха и от 26 до 28 на морската вода.

Последната седмица на август ще е все по този начин слънчева и гореща, с краткотрайни нараствания на облачността, само че съвсем без никакви превалявания. Високите температури ще стартират постепенно да се намаляват към края на седмицата ", сподели Шопова.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР