Синоптичката на БТВ Станислава Цалова даде прогнозата си за времето

...
Синоптичката на БТВ Станислава Цалова даде прогнозата си за времето
Коментари Харесай

Стаси Цалова: До дни идва рязко застудяване

Синоптичката на БТВ Станислава Цалова даде прогнозата си за времето до края на седмицата. 

" Доста прелестно време ни подари през днешния ден ноември, макар утринните мъгли. И на следващия ден сутринта в ниската част на България ще има условия за понижена видимост и ниска облачност. Рано заран температурите ще бъдат сред 3 и 8 градуса. Утре денем с увеличаване напразно от северозапада ще нахлува леден въздух. Утре следобяд ще бъде сензитивно по-студено спрямо през днешния ден. Максималните температури в утрешния ден ще бъдат сред 15 и 20 градуса. Облачността на следващия ден ще се усили и тук-там ще има валежи.

И в планините на следващия ден облачността към този момент ще стане забележителна. На места ще превали дъжд, над 2000 метра - сняг, само че с понижението на температурите денем снегът ще слиза и в по-ниската планина. Ще бъде прохладно със мощен и плевел северозападен вятър. Като цяло на Балканите на следващия ден ще бъде прохладно. В северозападната половина на района с превалявания от дъжд, които по-късно в следобедните часове тук-там ще се примесват със сняг.

У нас в четвъртък ще бъде най-вече слънчево, в петък облачността ще се усили и от запад ще стартират превалявания.

В събота и неделя ни чакат превалявания, допустимо интензивни и преминаващи в сняг. Очаква ни внезапно захлаждане тогава и увеличаване напразно ", сподели тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР