Синият талон трябва да отпадне. Само че има механизми -

...
Синият талон трябва да отпадне. Само че има механизми -
Коментари Харесай

Експерт: Ако отпадне синият талон, няма да има и глоби за пл...

Синият ваучър би трябвало да отпадне. Само че има механизми - когато той отпадне, остава един златен ваучър. Остават едни връчени актове и тъй като към този момент няма ваучър, който да вървим до " Пътна полиция " да си го вземем назад, няма по какъв начин да ни бъде връчено и наказателното разпореждане. А въпреки всичко наказателното разпореждане има отминалост - до една година в случай че не се връчи, то става невалидно. Това ще провокира един ужас. Това разгласи в ефира bTV радио ръководителят на Българско обединяване на водачите Христо Радков.

Относно измененията в регистрацията на коли, той сподели, че би трябвало да може да се откри истинността на предхождащите документи.

" Когато една кола дойде от Германия, някой би трябвало да огледа, че тези документи са същински. Някой би трябвало да направи инспекция с Интерпол и да види, че автомобилът не е клониран, както автомобила на Владислав Горанов. Второ, единствено в България може да си закупите автомобил сутринта и до вечерта да имате номера. В никоя друга страна това не може да стане толкоз бързо ", добави Радков.

Министърът на електронното ръководство Божидар Божанов беше безапелационен преди дни, че скоро ще се постави завършек на опашките пред КАТ. Министърът желае цялата процедура по регистрация на кола в КАТ да се случва, само че без човек да бъде там.
Свързани вести Големи промени за водачите! Вижте какво готви новият министър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР