Сините ще играят плейоф за влизане в групите на Лига

...
Сините ще играят плейоф за влизане в групите на Лига
Коментари Харесай

Левски ще играят плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите

" Сините " ще играят плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите срещу Айнтрахт (Франкфурт), откакто надделяха доста трагично с 2:1 Апоел (Беер Шева), в реванша от третия прелиминарен кръг на шампионата. 

Уелтон бе прецизен в 15-ата минута след чудесно центриране на Галчев. Родният национал Йоан Стоянов изравни в 78-ата минута, но Роналдо вкара в 96-ата минута, като сходно на предния кръг столичани означиха победното попадение безусловно в последната минута на даденото продължение.

Препълнените трибуни на стадион " Георги Аспарухов ", които подкрепяха домакините, напряко полудяха и изпаднаха в възторг след попадението на Роналдо, което дава опция за " Синя България " да мечтае, както не го е правила от доста, доста от дълго време.

Както е известно, първата среща в Израел завърши 0:0. Тимът на " сините " се нуждаеше от победа в този мач, с цел да се класира за плейофите на един от шампионатите на УЕФА за първи път от 2010 година. Именно от 13 години столичани не бяха отстранявали два противника в един и същи сезон от евротурнирите, само че тази година съумяха, предава Спортал. 

Сега Левски и почитателите му чакат другия четвъртък носителя на Лига Европа за 2022 година - Айнтрахт (Франкфурт), като се чака трибуните на стадион " Васил Левски " да бъдат напълно в синьо за първи път от 2006 година, когато 26-кратните първенци играха в групите на Шампионската лига, безусловно в море от сини почитатели.

Лошата вест за Левски е, че най-хубавият им футболист Уелтон се контузи и изиска да бъде сменен незабавно след равенството на гостите, като от щаба на " сините " се надяват да не е сериозна контузията му, само че бразилецът самичък даде знак, че не може да продължи поради болки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР