Сините“ паркоместа около бул. България“ в Пловдив ежедневно биват използвани

...
Сините“ паркоместа около бул. България“ в Пловдив ежедневно биват използвани
Коментари Харесай

Ще има смисъл от “сини места“ само, ако разберем смисъла им!

„ Сините “ паркоместа към бул. „ България “ в Пловдив всекидневно биват употребявани от водачи без налични стикери за увреждане. За това алармират читатели на TrafficNews , по чиято информация сходна процедура изобщо не е казус. Нарушаването на наредбата обаче има своите следствие. Ако не за самите извършители, то за хората в неравностойно състояние.
Прочетете още
„ Паркират по през целия ден. Ние, инвалидите, не можем да си употребяваме правото “, разяснява пострадал пловдивчанин.

От фотография, предоставени до медията ни, не излиза наяве дали колите имат стикери или не. Тя обаче разкрива друго нарушаване - окупирането на две места от три автомобила. Тази практика се лимитира опцията на хора с инвалидни колички да се възползват от по-големия размер на „ Сините “ паркоместа, основан точно с тази цел.

TrafficNews сигнализира жителите да подхождат с по-висока обществена ангажираност към хора с увреждания  и благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразената гражданска позиция! 

Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР