Сините и зелените зони за почасово платено паркиране в София

...
Сините и зелените зони за почасово платено паркиране в София
Коментари Харесай

Днес в София паркирането е безплатно

Сините и зелените зони за почасово платено паркиране в София няма да работят през днешния ден, оповестяват от " Център за градска подвижност ". Паркирането в центъра на града ще е изцяло гратис по случай отбелязването на годишнината от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Остават отворени пунктовете, в които живеещите в региони, попадащи в обсега на сините и зелените зони, могат да подават заявки за винетки за паркиране. Цената на стикерите за паркиране в зелената зона е 100 лв. на година за един автомобил, 200 за втори и по 300 за всеки идващ

От първи октомври зелената зона ще обгръща региона сред булевардите " Цариградско шосе ", " Евлоги и Христо Георгиеви ", " Михайл Еминеску ", улиците " Мизия " и " Хан Омуртаг ", както и в регион " Лозенец ", в сектора сред булевардите " Евлоги и Христо Георгиеви ", " Драган Цанков ", " Джеймс Баучер " и " Черни връх ". Освен това в събота синята зона ще работи до 18 часа, вместо до 14 часа, както е сега. Зелената зона се удължава с 30 минути, като ще стартира от 08:30 ч. и ще продължава до 19:30.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР