Сингапурските власти са разпоредили пристигащите да предоставят резултати от PCR

...
Сингапурските власти са разпоредили пристигащите да предоставят резултати от PCR
Коментари Харесай

Пребиваване в Сингапур - само след отрицателен PCR тест

Сингапурските управляващи са разпоредили идващите да дават резултати от PCR проби, направени в границите на 72 часа след влизането в страната. Това условие влиза в действие от 30-ти май, оповестява ТАСС. „ При прекосяване на въздушните, сухопътните и морските граници на страната всички идващи, в това число жители - чужденци с позволение за непрекъснато престояване, ще би трябвало да имат негативен тест за ковид в ръцете си “, показва заповед на Министерството на здравето в страната.  " Ще бъдат направени изключения за влизащите в от страни и територии с невисок риск от разпространяване на ковид " , съобщи министерството. По-специално, приказваме за Австралия, Бруней, Китай, Нова Зеландия, както и Хонконг и Макао.
От ноември предходната година условието за даване на PCR проби, направени няколко дни преди влизането, е наложено единствено на чужденци, които имат позволение за непрекъснато престояване в Сингапур (работа, семейство, студентски визи. През март 2020 година управляващите на републиката съвсем изцяло затвориха границата за влизане на непознати жители, като се изключи притежателите на позволение за непрекъснато престояване. Притежателите на дълготрайни работни визи, членовете на техните фамилии би трябвало да получат особено позволение за влизане в страната. В същото време, по отношение на ново огнище на ковид, издаването на такива позволения е спряно от май тази година .
 Кипър удвоява пунктове за бързи Covid проби Кипър удвоява пунктове за бързи Covid проби
В Кипър удвояват броя на пунктовете за осъществяване на бързи проби за ковид поради увеличеното им търсене при рестартирането на и...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР