Сингапур. Снимка: PixabayСингапур е най-безопасната държава в света за туристи

...
Сингапур. Снимка: PixabayСингапур е най-безопасната държава в света за туристи
Коментари Харесай

„Дъ Суифтест“: Сингапур е най-безопасната държава за туристи

Сингапур. Снимка: Pixabay
Сингапур е най-безопасната страна в света за туристи съгласно класацията на „ Дъ Суифтест “, профилиран американски уеб страница в региона на застраховането. Следващите места заемат Дания, Нидерландия, Швейцария и Израел.  

Уебсайтът базира своя показател за сигурност при пътешестване, като съпоставя броя на смъртните случаи вследствие на убийства, пътни произшествия, естествени бедствия, неприятни санитарни условия и други фактори в 50-те най-посещавани страни в света. В топ 20 на най-сигурните страни за туризъм влизат Обединеното кралство, Италия, Испания и Австралия.

Списъкът на „ Дъ Суифтест “ с най-смъртоносните страни за туристите беше управляван от Южна Африка. Други страни в този лист са Мексико, Бразилия, Китай и Иран, а Съединени американски щати заемат 20-о място, оповестява Българска телеграфна агенция.

Проучването приканва туристите в никакъв случай да не пътуват, без да са проучили евентуалните рискове на дестинацията, която възнамеряват да посетят, както и да вземат защитни ограничения, до момента в който са в чужбина, и да не пътуват сами.

Според данни на министерството на туризма на Израел повече от 2 милиона туристи са посетили страната сред януари и октомври тази година.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР