Сингапур съобщи, че е предоставил безвъзмездна помощ за провеждането на

...
Сингапур съобщи, че е предоставил безвъзмездна помощ за провеждането на
Коментари Харесай

Сингапур предостави грант за предстоящото шоу на Тейлър Суифт

Сингапур заяви, че е дал безплатна помощ за провеждането на рекордното турне Eras Tour на Тейлър Суифт в града-държава, което е единствената спирка на поп-иконата в Югоизточна Азия, съобщи Агенция Франс Прес.


В взаимно изказване Министерството на културата и Сингапурският съвет по туризъм обявиха, че управляващите са работили непосредствено с уредниците на концерта.

Изявлението последва известията, че предходната седмица тайландският министър председател Сретха Тависин е декларирал, че Сингапур е сключил извънредна договорка Суифт да свири единствено в града-държава, само че не и в други страни от Югоизточна Азия.

Сингапур отхвърли да разкрие размера на безвъзмездната помощ и не сподели дали е била реализирана извънредна договорка, базирайки се на комерсиална загадка.

Сингапур не загатна непосредствено обвиняванията, само че съобщи, че концертите на Суифт " евентуално ще донесат обилни изгоди за сингапурската стопанска система ".

Ветеран в развлекателния бизнес, който не пожела да бъде назван, съобщи, че извънредните покупко-продажби " не са нещо извънредно да се желаят, само че не е толкоз всекидневно изпълнителите да се съгласяват с настояването ".

" Някои от по-големите уредници биха могли да имат повече въздействие ", добави източникът.

След премахването на пандемичните ограничавания Сингапур притегли доста интернационалните реализатори, измежду които Blackpink, Хари Стайлс, Ед Шийран и Coldplay.

Суифт ще изнесе шест разпродадени концерта на Националния стадион в Сингапур при започване на март, на които се чака да участват повече от 300 000 почитатели.

След Сингапур Суифт ще се насочи към Европа по време на турнето си, което се чака да донесе зашеметяващите доходи от към 2 милиарда $. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР