Singapore Airlines е една от най-добрите авиокомпании в света, но

...
Singapore Airlines е една от най-добрите авиокомпании в света, но
Коментари Харесай

Авиокомпания готви полети до никъде. И клиентите ѝ са готови да платят за тях

Singapore Airlines е една от най-хубавите самолетни компании в света, само че даже и тя не съумя да се избави от тежкия удар на корона рецесията. Заради това управлението на компанията обмисля разнообразни разновидности, с цел да продължи да работи и да печели. И един от тях са " полетите до на никое място ".

Според локални медии, представени от CNBC, от компанията възнамеряват да предложат такива на своите клиенти. Идеята е, че самолетите ще изхвърчат и ще кацат на едно и също място - Singapore Changi Airport. А самите пътувания ще стартират през идващия месец, настояват от Straits Times.

Засега от Singapore Airlines не са оповестили публично проектите си, само че от компанията показват, че работят по няколко хрумвания, които да предложат на клиентите си.

От CNBC показват, че все пак ползата към сходни пътувания в страната пораства, откакто границите ѝ бяха затворени. Допитване на медията демонстрира, че локални фенове на пътуването по въздух са подготвени да опитат сходно прекарване, в случай че то е " на рационална цена ".

Стивън Ууд, който е ръководещ шеф на Singapore Air Charter, извършваща частни полети, показва, че е предложил сходна концепция на самолетната компания преди месеци.
 Необичайните способи, по които самолетните компании се опиват да изкарат пари в рецесията
Необичайните способи, по които самолетните компании се опиват да изкарат пари в рецесията

От полети над Антарктика до доставка на храна

Тя включвала редица пътувания в границите на 25 седмици, които да включат и поддържат други локални бизнеси, в това число локални пивовари. Концепцията надвишава просто пътуванията " до на никое място " и включва още превоз до летището в първокласна лимузина и нощувка в лъскави хотели в Сингапур.

Singapore Airlines няма да е единствената компания от промишлеността, която предлага сходни пътувания в Азия. В края на август японската All Nippon Airways, да вземем за пример, предложи 90-минутни полети под името " Flying Honu " (бел.ред. от Honolulu). От компанията показват, че на борда оферират прекарвания в жанр Хавай.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР