“Синдрома Дайнов или как метаморфозите Дайнови следват метаморфозите на капиталци.

...
“Синдрома Дайнов или как метаморфозите Дайнови следват метаморфозите на капиталци.
Коментари Харесай

Два погледа към Синдрома Дайнов

“Синдрома Дайнов ” или по какъв начин метаморфозите Дайнови следват метаморфозите на капиталци. Когато капиталците играеха с Борисов и Дайнов громеше “мразещите Бойко ”, когато Борисов им в профил министрите, Дайнов почна да громи Борисов; когато капиталците играеха с Радев и той бранеше Радев, когато Радев им в профил министрите, Дайнов заприказва за “Синдрома Радев ” и метаморфозите Радеви.

Иван Сотиров, статус във фейсбук

Ако присъствате прекомерно дълго в политиката, е доста евентуално сътрудника Евгений Дайнов да ви е клякал. Или да сте клякал дружно с него и колежката му Миролюба Бенатова.
Или да сте срещали някой от плащащите на сходните аватари, като Моника Станишева, Ивет Добромирова или различен пенкилер.
Не боли, те нормално са почтени хора. Изключвам сътрудника Николай Стайков, който открадна иконата на храма „Света София“ и още отхвърля да я върне, след съвсем три милиона грантове от „Америка за България“.
Достойните не се подчиняват на законите за простолюдието, оттова им идва чувството за величественост. Те са ярки мозъци, съзрели невидимото за елементарните мозъци.
Затова по-обикновените измежду вас ще продължат да им имат вяра, обръщайки внимание на сходни бележки като „вятър-работа“ и ще се чудят от кое място натрупват тлъстини и връзки такива като Мирчев, Цонева, Иванов и компания.
От такива като вас, бих написал, но вие това си го знаете, тъй като мислите, с изключение на да четете, като оня правешки свръхлитерат, който още има вяра, че като е виждал двама по-богати от него хора по поляните край града, ръководи нещо, даже личните си овце.
Постът е имагинерен, апелирам, не ми се връзвайте.

Виктор Димчев, статус във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР