Синдикатите в рафинерията Лукойл-Нефтохим провеждат извънредно заседание, съобщава Нова телевизия. Обсъжда

...
Синдикатите в рафинерията Лукойл-Нефтохим провеждат извънредно заседание, съобщава Нова телевизия.
Обсъжда
Коментари Харесай

Синдикатите в Лукойл извънредно търсят мерки при отмяна на дерогацията

Синдикатите в рафинерията " Лукойл-Нефтохим " организират изключително съвещание, оповестява Нова телевизия.

Обсъжда се какви дейности да бъдат подхванати при анулация на дерогацията за съветски нефт. В Координационен съвет на Синдиката на българските нефтохимици членуват над 5000 души, като единствено на територията на бургаската рафинерия те са 1300.

Заседанието се организира при закрити врата. Решават се ограниченията, които да бъдат набелязани, с цел да могат всички тези хора да запазят работните си места.

Вчера се появи концепцията и за вероятно блокиране на част от Автомагистрала " Тракия ".

Припомняме, по-рано през днешния ден на брифинг в Народното събрание съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски разгласи, че от - над 500 млн. лв. , които са се пробвали да избегнат, внасяйки промяна в данъчната си декларация.

В събота, часове след изявление на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, следващото, за предварително преустановяване на дерогацията на " Лукойл " и че желае още в понеделник Национална агенция за приходите и Митниците да рапортуват за държанието на компанията.
 След опасността на Борисов и Пеевски
След опасността на Борисов и Пеевски " Лукойл " си заплаща налозите

Делян Пеевски: Нека „ Лукойл “ да ни чуят ясно

такова предложение за предварително преустановяване в края на септември месец, като , защото това може да сътвори трус на пазара.

Вчера финансовият министър Асен Василев попита обаче какво ново в действителност се предлага.

Преди дни в изявление в западна медия, че държавното управление има информация за опити за продажба на рафинерията от страна на съветската компания " Лукойл ". Информацията бе, въпреки и. От " Лукойл " обаче няколко пъти предизвестиха, че предварителният отвод от съветски нефт на петролната рафинерия в България и напомни, че има и.

Паралелно с информацията за опити за продажба на бургаската рафинерия, президентът Румен Радев разгласи, че една договорка за продажба би се случила на мрачно.

Още преди месец шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов призна, че не открива финансово обвързващ " Лукойл " документ, тъй че да може да се търси предплатено заплащане на налога, .

Плащан ето на налози от " Лукойл " е в действителност едно , от март месец 2023 година,
 Кирил Петков: Вървим по закон и без закани и стресове на пазара на горива
Кирил Петков: Вървим по закон и без закани и стресове на пазара на горива

Преодоляването на ветото върху измененията в Закона за енергетиката е кардинално значимо, само че няма връзка с горивата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР