Синдикатът на служителите в затворите в България започва подготовка за

...
Синдикатът на служителите в затворите в България започва подготовка за
Коментари Харесай

Синдикатът на служителите в затворите започват подготовка за протест

Синдикатът на чиновниците в пандизите в България стартира подготовка за митинг пред Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “. То е адресирано до ръководителя на Народното събрание, министър-председателя, ръководителите на парламентарно показаните групи, министъра на правораздаването и омбудсмана.

Причината за недоволството е „ неспособност за продължение на обществения разговор в Групово дело „ Изпълнение на наказванията “, с управлението ѝ в лицето на нейния основен шеф “ – Ивайло Йорданов. Един от уредниците на митинга на чиновниците в пандизите през април – Емил Велков, е получил предложение за дисциплинарно уволняване, той е и ръководител на синдикалното сдружение при пандиза в София. Според синдикатите това е акция, която цели заплашването на представителите на организацията.

„ Нямаме подозрение, че този умишлен, умишлен жесток акт върху почитан чиновник и синдикалист, целеустремено преследва резултат – да потиска недоволството от това по какъв начин се ръководи Групово дело „ Изпълнение на наказванията “ и да укрепва страхът, че вярата за смяна, идваща от Синдикат на чиновниците в пандизите в България, допускащ си да изпраща сигнали във връзка с основни проблеми, слага въпроси за назначенията в дирекцията, критериите за количеството и качеството на осъществените „ промени “ в пандизите, ръководството на публичните средства посредством публичните поръчки и други, може да бъде прекършена “, показват от синдиката.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР