Синдикатът на служителите на затворите очаква да чуе нещо ново

...
Синдикатът на служителите на затворите очаква да чуе нещо ново
Коментари Харесай

Надзирателите - очакват ли да чуят нещо ново от Надежда Йорданова?

Синдикатът на чиновниците на пандизите чака да чуе нещо ново от Надежда Йорданова . Тази заран представители на синдиката влязоха на среща в Министерство на правораздаването . Срещата няма авансово заложен дневен ред, нашите упования са да чуем нещо ново и друго от последната среща, само че нямаме съображение да сътворяваме нереалистични упования, съобщи ръководителят на Управителния съвет на синдиката Цветан Михайлов на влизане във ведомството.

Той е уверен, че във всеки един миг може да се беседва по един по-конструктивен метод и да се търси решение, само че самодейността би трябвало да пристигна от Министерство на правораздаването . Михайлов изясни, че е изискал Министерство на правосъдието да даде на вниманието на медиите аудиозаписа от извършена предходната седмица среща, защото се вършат опити за внушения, които не дават отговор на обстоятелствата. Михайлов изясни, че техният отвод от присъединяване за подаден разбор е поради отсъствието на условия - с привличане на външни специалисти, задаване на интернационалните стандарти, които да послужат за съпоставяне . " Един сходен разбор по никакъв метод няма отношение към цялостна промяна и проект визия за промени, които да създадат настоящото положение на ГДИН и ГДО по-добро от съществуващото ", разяснява Цветан Михайлов.

Не е препоръчан какъвто и да било проект за промени и промяна на Синдиката на чиновниците на пандизите в България , уточни Михайлов.

Реално от думите му стана ясно, че нямат никакви упования, макар че влизат на среща . Планът за митинг на 12 юни остава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР