Синдикат Образование“ към КТ Подкрепа“ днес ще връчи грамота на

...
Синдикат Образование“ към КТ Подкрепа“ днес ще връчи грамота на
Коментари Харесай

Награждават Красимир Вълчев като най-успешния министър на образованието

Синдикат " Образование “ към КТ " Подкрепа “ през днешния ден ще връчи грамота на Красимир Вълчев за най-успешния министър на образованието от новото време и в чест на 3 март, националния празник на Република България. Специалната грамота е учредена в чест на министър Вълчев за заслуги във образуването на нови политики в системата на образованието и смяна на българското обучение в унисон с европейския и международния опит.

По време на ръководството на екипа на министър Вълчев и последното държавно управление на премиера Борисов учителските заплати се покачиха двойно, покачиха се спомагателните заплащания за работещите в системата на образованието. За първи път се образува една нова политика за отбрана на педагогическите експерти от прегарянето в специалността. Синдикат " Образование “ адмирира дейностите на министър Вълчев, съгласно който положителното българско обучение зависи от положителните учители.

Синдикат " Образование “ към КТ " Подкрепа “ като главен обществен сътрудник има вяра в започнатите тактики и надграждане на нови политики, които главно учителите и техните организации посочваха в полза на децата и учениците в България и възраждането на престижа и просперитета на българските учители.

Връчването на специфичната грамота ще се случи през днешния ден от 12:00 ч. в Министерството на образованието и науката, оповестяват от синдиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР