Синдикалният лидер на КТ "Подкрепа" - Димитър Манолов, изрази съмнения

...
Синдикалният лидер на КТ "Подкрепа" - Димитър Манолов, изрази съмнения
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Няма причина да мисля, че, който и сега да вземе властта, нещо ще се промени

Синдикалният водач на КТ "Подкрепа " - Димитър Манолов, изрази подозрения в предаването "Беновска пита " по Канал 3, че смяната ни чака зад ъгъла с оглед митингите на улицата и министерските рокади в кабинета "Борисов 3 ", тъй като не вижда зад всяко едно сходно деяние нужните хрумвания, върху които да се работи.

Нямам нито една причина, с цел да си мисля, че който и да вземе властта, нещо ще се промени. На мен ми липсват концепциите за всички тези спорове, които се случват в политиката. В момента диалогът е "стани, с цел да седна ", сподели Манолов.

18-и ден на митинги

Що се отнася до присъединяване на синдикатите на митингите, Манолов е безапелационен, че не може да споделя на някого дали да върви или да не върви на митинг.

Какво включва върховенството на закона? Включва значими въпроси, като Истанбулската спогодба, приемствеността на бежанците, утвърждението на "зелената договорка " и т. н., уточни той по адрес на лозунгите, които се прокламират по време на гражданското неодобрение.

Той изрази вяра, че на престоящия съдружен съвет сред ГЕРБ и "Обединени патриоти " ще се вземат някои значими решения за посоката на дотъкмяване на мандата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР