Синдикалните организации на КНСБ и КТ Подкрепа във ВМЗ-Сопот с

...
Синдикалните организации на КНСБ и КТ Подкрепа във ВМЗ-Сопот с
Коментари Харесай

КНСБ и КТ Подкрепа във ВМЗ-Сопот: Силно сме притеснени от действията на новоназначеното ръководство

Синдикалните организации на КНСБ и КТ " Подкрепа " във ВМЗ-Сопот с писмо до министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова. 

Уважаема г-жо Нинова, 

Силно сме обезпокоени от дейностите на новоназначеното управление на ВМЗ. 

А точно от обстоятелството, че при няколкото срещи, които имахме с изпълнителния шеф господин Иванов за разискване бъдещето на завода и визията му за по-нататъшното развиване и метод на работа единственото, за което той ни осведоми, е обществената политика, която счита да организира. 

На въпросите ни по отношение на развиването на производството и обезпечаването му с нужните материали ни беше отговорено, че това не е наша работа и не е въпрос, който може да разисква с нас. 

Като синдикални организации, за нас обществената политика е доста значима, само че преди всичко стои въпросът с производството на завода, тъй като без него такава не може да бъде провеждана. Вече имаме информация от наши членове, че сега има липса на материали от главното произвеждане, за чиято доставка няма изясненост. Това от своя страна ще докара ВМЗ до неспособност да извършва договорите си, а от там и вдишване на неустойки. Нашата съществена грижа е опазване на работните места и постоянното приемане на почтени трудови хонорари. 

Уважаема Г-жо Нинова, настояваме за незабавна среща с Вас и Вашия екип за решение на зародилите проблеми във „ ВМЗ “ ЕАД в противоположен случай за следващ път ще вземем нужните ограничения за опазване на нашия цех, като водещо сдружение в оръжейната промишленост на България. 

Заявяваме, че нашите синдикални дейности нямат никакви политически претекстове, а са единствено и само в отбрана ползите на колектива на ВМЗ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР