Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) обяви, че няма

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) обяви, че няма
Коментари Харесай

Синдикатите в МВР спешно искат среща с новия министър

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) разгласи, че няма да даде заем на доверие на определения за министър на вътрешните работи - Калин Стоянов. В известие до медиите от синдиката показват, че би било обидно, след дългия му престой в системата на Министерство на вътрешните работи да се чака, че не е осведомен с проблемите в нея.
Прочетете още
Според синдиката ръководството на Министерство на вътрешните работи е непрозрачно, без визия и политическо предпочитание за смяна, а работещите в министерството са заложници на настъпилото безвремие и безпорядък вследствие на царящото безредие.

В позицията си от СФСМВР споделят, че сериозните и систематични проблеми в Министерство на вътрешните работи са подценявани и не се вземат решение за сметка на имиджови акции. 

От синдиката желаят незабавна среща с министър Калин Стоянов, на която ще показват за следващ път визията си за устойчива смяна и възстановяване изискванията на труд в Министерство на вътрешните работи и ще чакат вдишване на съответни задължения, които да бъдат изпълнени в съответен времеви диапазон.

Евентуални опити за отсрочване провеждането на срещи и отвод да се сложи началото на осъществяването на признатата и подкрепена от всички политически партии и обединения визия за устойчива смяна в Министерство на вътрешните работи, ще бъдат признати като нарушение на правата на чиновниците и неуважение на потребностите на всички български жители, показват от СФСМВР.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР