Синдикалната федерация на служителите в МВР предлага срещи по темата,

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР предлага срещи по темата,
Коментари Харесай

Синдикатите в МВР с отворено писмо до всички кандидат-депутати

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи предлага срещи по тематиката, обвързвана със сигурността, на главните политически сили у нас. Идеята е преди изборите на 2 октомври политиците да чуят настояванията на работещите в Министерство на вътрешните работи и да изложат вижданията си, свързани с промени в бранша. В диалозите ще вземат участие и представители на синдиката на чиновниците в пандизите.

Пред БНР Илия Кузманов от Синдикалната организация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи изясни, че след края на диалозите представителите на политическите партии ще бъдат помолени да се подпишат под документ с измененията, които дават обещание да вкарат. От синдиката желаят това поради случаите от последните години, когато политици постоянно забравяли предизборните си обещания:

" Системата няма запас да издържи нова порция популизъм. Крайно време е да се разбере, че системата за сигурност се нуждае от смислена промяна с визия и тактика, другояче цената ще я заплащат жителите и чиновниците. Това е нашето обръщение през тази декларация. Тя е безапелационна и е ориентирана към всички политически партии без изключение. Няма значение дали те ще бъдат в съпротива или ще управляват страната ", обясни Илия Кузманов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР