Синдикалистката от КТ Подкрепа Ваня Григорова напоследък е на всяка

...
Синдикалистката от КТ Подкрепа Ваня Григорова напоследък е на всяка
Коментари Харесай

Синдикалистката Ваня Григорова политикантства и защитава БСП

Синдикалистката от КТ " Подкрепа " Ваня Григорова в последно време е на всяка гозба меродия. Даже се изрича за войната в Украйна и се изявява като русофил в поддръжка на политиката на Путин. Тя непрекъснато обикаля медиите и ни залива с нейните мнения и отзиви. Айде стига към този момент! Махнете я от екраните!
Сега се е пльоснала по стомах да пази някогашния началник на " Ел Би Булгарикум " Николай Маринов и да желае оставката на служебния министър на стопанската система Никола Стоянов. Това какво общо има със синдикалната й активност. Коя е тя, че да желае оставка на министър? Да не би да съставлява народа? Да не би да е била вътре в предприятието и да е осведомена с активността му? С тази си позиция пази човек на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, за който бяхеча показани злоупотреби. Може би желае да се хареса на Корнелия Нинова, с цел да я вземе за народен представител. 
Ваня Григорова един път към този момент имаше опит в политиката като претендент за евродепутат и се провали с гръм и тропот. Хората не я харесаха и не гласоподаваха за нея!

В мандата на служебния кабинет е назначен 1 чиновник в администрацията на „ Ел Би Булгарикум “, а в мандата на предходното постоянно държавно управление – 10. Това демонстрира информация на Министерството на стопанската система и промишлеността. Общият състав на администрацията на сдружението е 17 индивида. Тези 10 индивида са назначени по времето на някогашния вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова. Бивши партийци от Българска социалистическа партия настояват, че най-вече са хора от обкръжението на Нинова.

По този метод тя си обезпечава правилни приятели в националния съвет. Освен това са назначени на галактически заплати. Хора от борда на " Ел Би Булгарикум " са взимали общо 15 000 лева на месец при Нинова.

Войната за цените на млечните артикули навлезе в поредна фаза на пояснения и обвинявания. След влизането на новия ръб на шефовете на " Ел Би Булгарикум " стартира да се внася мляко от унгарска компания, записана единствено няколко дни по-рано, а парите са плащани предплатено. Появили са се и сигнали за качеството на доставяното от чужбина мляко. Това пояснение даде служебният министър на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов пред bTV във връзка разразилия се скандал с уволнението на изпълнителния шеф на компанията Николай Маринов. Това ли пази Ваня Григорова - импорт на мляко от Унгария? Българските фермери кучета ги яли! 

" Получих сигнали от чиновници в " Ел Би ", които от 40-50 години са в индустриалната база във Видин, че млякото е със
занижено качество ", сподели министърът.

По думите на министъра Николай Маринов го помолил да спре инспекция на Държавната консолидационна компания. " Той тогава реши, че по различен метод ще се избавя и ще става медиен воин. Търсеше метод по какъв начин да се измъкне. Вчера ми се обади, за да ми каже, че е уволнен и да ме попита дали би трябвало да напусне кабинета. Аз нямам подозрения за качеството на млякото, знам, че е било неприятно, на 5-6 дни, към този момент изгубило свойствата си ", посочи Никола Стоянов.

На обвиняванията за скъпите коли министърът отговори, че, да, купувани са коли на повишени цени, само че решенията за тях са били взети от първия съвет на шефовете. " Имам отчет, че цените са били повишени с 20%, не е имало формален вносител или дилър. За тях са дадени над 800 000 лева. от компания с най-малък оборот през годината ", уточни служебният министър. 

Явно Ваня Григорова е съгласна и с далаверата с колите! Но парите са на народа, а нейна бащиния! Затова би трябвало да се задейства прокуратурата. Пък Григорова да върви да пази Маринов там!

Екип на " Скандал "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР