Синди Крофърд украси корицата на януарския брой на Harpers Bazaar

...
Синди Крофърд украси корицата на януарския брой на Harpers Bazaar
Коментари Харесай

Синди Крофърд за тайните на успеха в модата

Синди Крофърд украси корицата на януарския брой на Harper " s Bazaar Singapore. В изявление за изданието супермоделката от 90-те приказва за личния си триумф, вдъхновението и най-запомнящите се шоута. 57-годишната моделка театралничи пред фотографа Ю Цай във визии на Givenchy, Dior, Max Mara, Saint Laurent, Alexander McQueen и други марки.


Миналата година Синди стана една от героините на документалната поредност " Супермодели ", в която взе участие дружно с колежките и приятелки Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста и Кристи Търлингтън. Крофърд сподели, че прекарването на време с тях е една от най-хубавите елементи от работата по плана. „ Обичах да слушам всяка от техните истории и мемоари. Разбира се, бях доста трогната от това, през което мина Линда. Освен това научих доста от историята на Наоми. Макар да чувах от Наоми да изяснява, че постоянно й се плащало по-малко от други модели, това беше мъчително и подсещаше, че всички би трябвало да се държим дружно, с цел да бъдем съпричастни ".

„ Голяма част от триумфа на модела е да имаш верния взор в точното време. Но мисля, че някои от нещата, които също са съдействали за триумфа ми, са да бъда готова в точния момент. Освен това научих, че моделирането е умеене и може да се усъвършенства. "

Тя съумя да трансформира името си в марка, преди доста други да се научат по какъв начин да го вършат. Крофърд освен дефилира, само че пусна видеоклипове за извършения, книга за грим, филм, дружеше с марки и построи кариера в малкия екран. „ Първоначално не го осъзнавах, само че с напредването на кариерата ми открих, че компании като Pepsi и Omega са подготвени да влагат в мен и да поддържат дълготрайни връзки, за разлика от тези, които постоянно желаят най-новия парещ модел. Работя с Omega от съвсем 30 години и наличието ми в House of Style на MTV ми оказа помощ да разширя аудиторията си ".

Днес Синди води обмислен живот и деликатно подхожда към избора на фотоси и планове. „ Вдъхновен съм от спокойния метод на живот на Лос Анджелис, пътуването, плажа и престоя навън, и от щерка ми Кая. Беше доста занимателно да надникна още веднъж в света на модата с нея! “

Освен 22-годишната Кая, Крофърд и брачният партньор й Ранде Гербер имат и 24-годишен наследник Пресли. Семейството е приоритет за Синди, само че тя се пробва да намира време и за своите занимания. „ Най-много се интересувам от уравновесен живот. Да имам време за фамилията, приятелите, работата, филантропията и за себе си. Искам да продължа да се изучавам и да пораствам и да отделя време, с цел да мога да забавя темпото и да се любувам на всичко, което имам “.

Супермоделката, която е работила с известни дизайнери и е снимана от топ фотографи над 30 години, се затруднява да открои един запаметяващ се миг от кариерата си. А Синди постоянно си прекарва най-добре с известните си другари. „ Най-запомнящото се шоу без подозрение беше шоуто на Versace през 1991 година, където Кристи, Линда, Наоми и аз направихме последното излизане под звуците на „ Свободата “ на Джордж Майкъл. Това беше един от тези моменти, когато разбираш, че е нещо особено... даже когато се случва ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР