Синът на застреляния преди 14 години Пламен Мавров-Гипса – Любомир,

...
Синът на застреляния преди 14 години Пламен Мавров-Гипса – Любомир,
Коментари Харесай

Син на разстрелян бос побърка ченгетата в Дупница, три пъти кара дрогиран

Синът на убития преди 14 години Пламен Мавров-Гипса – Любомир, за трети път отхвърля тест за опиати. Любомир карал лек автомобил „ Мерцедес “ по една от улиците в Дупница в събота против неделя през нощта, когато бил спрян за инспекция от Пътна полиция. Заради държанието му униформените поискали да го тестват за дрога, само че Любомир отказал, пред служителите на реда признал, че е взел опиат. На място му е формиран акт за шофиране след приложимост на наркотично вещество. За отхвърли за кръвен тест Л. Мавров ще отнесе санкция от 2000 лева, написа struma.bg.

Това е третият случай, при който Л. Мавров е бил заловен да кара след приложимост на наркотични субстанции и отхвърля кръвен тест за съществуване на опиати в организма му. Плаща санкциите и продължава да кара.

Петима водачи са хванати зад кормилото в събота против неделя през нощта. Мъж на към 25 година се опитал да измами дежурната лекарка в Спешен център в Дупница. Той дошъл в незабавното с другар да даде кръв, като дал за сведение персоналната карта на хванатия да кара след приложимост на алкохол водач. Д-р Весела Джорджева открила, че фотографията на персоналната карта е на мъжа, който чакал извън влезлия да даде кръв.

Ето какво описа тя: „ Две млади момчета на по към 25 година, имената им не записах, тъй като те избягаха, откакто ги разконспирирах, пристигнаха след среднощ, единият от тях да даде кръвна проба за съществуване на алкохол. Едното момче беше русо, а другото тъмнокосо. Русият влезе в кабинета и ми подаде персонална карта. Погледнах я и видях, че е на младежа, който стои пред кабинета. Тъкмо потеглих да го извикам да влезе, русият сграбчи персоналната карта от ръцете ми и двамата избягаха. Разбира се, нямаше да взема кръв за алкохолна проба на младежа, защото кръвна проба се взима в наличие на служител на реда “, съобщи доктор Джорджева, която добави, че през цялата нощ са идвали пияни водачи да дават кръв за алкохолна проба.

Последно в 5 часа през вчерашния ден сутринта е пристигнала 38-годишната Д. Граховска от Дупница. Тя пътувала от Сапарева баня за Дупница. Не съумяла да вземе завоя в края на селото и нацелила с автомобила си крайпътен дирек. От удара в стълба се чул мощен тропот и живеещите в близост се събудили. Някой от тях позвънил на тел. 112 да търси помощ. Не се знаело дали водачът на лекия автомобил е жив.

На място дошъл екип на Спешен център и пътни служители на реда. Пред тях дамата водач декларирала, че вечерта е изпила единствено две уискита. Пътувала за Дупница за цигари, защото нито един магазин не работел по това време на денонощието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР