Синът на Ценко Чоков - Мартин бе оправдан от районния

...
Синът на Ценко Чоков - Мартин бе оправдан от районния
Коментари Харесай

Оправдаха сина на Ценко Чоков за побой

Синът на Ценко Чоков - Мартин бе оневинен от районния съд във Враца. Той бе упрекнат за побой по хулигански и расистки подбуди. Магистратите постановиха, че няма задоволително доказателства за осъществено незаконно действие от Мартин Чоков. Отменена бе и паричната гаранция в размер на 200 лв. на подсъдимия, написа trafficnews.bg.

В обвинителния акт беше записано, че на 12 януари 2016 година Мартин Чоков е нападнал и нанесъл лека телесна щета на 19-годишния Радослав Илиев. По време на делото обаче жертвата изненадващо се отхвърли от показанията си, съобщи Конкурент. На съвещанието през вчерашния ден арбитър Красимир Георгиев разпита двама очевидци, след което оповести решението си. Мотивите за него ще бъдат оповестени по-късно. 

Решението може да бъде обжалвано пред Окръжния съд. Ценко и Мартин Чокови са в ареста от края на май 2016 година, когато бяха арестувани при полицейска спецоперация. Срещу Ценко Чоков са повдигнати 5 обвинявания - като началник на проведена незаконна група, за лихварство, похищение, побой с нанасяне на телесни повреди, палежи. 

На Мартин Чоков също са повдигнати обвинявания за присъединяване в незаконната група, лихварство, похищение и побой. Освен това, той е притеглен и за насила, както и за опасност със гибел.

Обвинения за присъединяване в групата са повдигнати на Иван Тодораков, Димитър Каменов, Иван П. Тодораков, Касъм Касъмов и Васил Филиповски. Част от тях са привлечени като участници в съответни закононарушения на групата. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР