Синът на Стефан Данаилов Владимир е инвестирал солидното наследство, което

...
Синът на Стефан Данаилов Владимир е инвестирал солидното наследство, което
Коментари Харесай

Какво се случи с наследството на Стефан Данаилов? Синът му похарчи имането

Синът на Стефан Данаилов Владимир е вложил солидното завещание, което татко му му завеща след гибелта си, в безценен неподвижен парцел в Америка. Влади се похвали, че дружно със брачната половинка си Виктория са си купили нова къща в градчето Хънтингтън в Западна Вирджиния, Съединени американски щати, написа вестник Ретро. Това обаче не била единствената добра вест към наследника на обичания артист. Данаилов-младши най-сетне започвал публична работа като общопрактикуващ доктор в една от лечебните заведения в града, освен това още от идващия месец.

Досега той бе стажант и отново участваше в разнообразни медицински операции, само че към този момент щял да има правото да практикува независимо, без надзора на други лекари. Тъй като преди формалното му назначение му отпуснали няколко седмици отпуск, с жена му решили да си дойдат до България, където не са навестявали околните си от много месеци.

У нас 35-годишният правоприемник на Мастера желал да види онлайн паметника, който Вежди Рашидов приготвя в чест на Стефан Данаилов, защото надали щял да може да се прибере през декември тази година. Тогава следва серия от събития, отдадени на Ламбо, защото се навършват 80 години от неговото рождение. Заради новото си предопределение Влади се отказал да изиграе и татко си в биографичния филм, който племенницата на артиста – Росица Обрешкова, приготвя и желае да показа пред аудитория тъкмо за юбилейната годишнина от рождението на Ламбо. Първоначално Влади се съгласил, защото считал, че никой различен не би могъл да се превъплъти по-добре в облика на татко му, тъй като двамата имат сериозна образна аналогия, само че поради уговорките си в Щатите това физически нямало по какъв начин да се случи.

Едно от последните предсмъртни стремежи на Стефан Данаилов бе точно синът му да стане доктор и Влади извърши повелята му. Приживе именитият актьор остави имането си на наследника си от Ирен Кривошиева, като не ощети и доведения си наследник Росен Цанков – дете на огромната му обич Мария Данаилова.

Влади наследи 300 хиляди лв. от наследството на татко си, както и земи и лимузина мерцедес, която наследникът на Ламбо продаде напълно неотдавна. Култовият апартамент на Данаилов остана за Росен Цанков, като делът на Влади му бе изплатен в пари. Наскоро сред двамата синове на Мастера – биологичния и доведения, бе зародил лек спор около възпоменателна монета в чест на артиста. Росен Цанков самичък подготвил план и пуснал монетата в обращение, само че Влади и майка му Ирен я стопирали, защото не били известени за самодейността и Владимир не бил включен като страна по контракта, с цел да получава отчисления от продажбите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР