Синът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича

...
Синът на Софи Маринова – Лоренцо никак не се обича
Коментари Харесай

Лоренцо на Софи Маринова избяга от Гринго, не може да гледа как тормозят майка му

Синът на Софи Маринова – Лоренцо по никакъв начин не се обича с доведения си татко Тодор Давидов-Гринго. Младежът употребява последните топли дни с цел да се препича на слънце, надалеч от вкъщи, видя Lupa.bg.
„ Каза на сина ми: „ Ще останеш без майка, ще я гръмна. Лоренцо доста се опасява “, изплака преди време Софи пред медиите, а след това се върна при мургавия мачо.
Тогава певицата бе безапелационна, че не желае да чува за него, само че внезапно промени мнението си. Откакто Тодор се е върнал в дома на Софи, Лоренцо се стреми да не се прибира, издадоха от обкръжението на момчето.

Приятелите разказват сина на ромската перла като непретенциозно, земно и занимателно момче. Той към този момент е млад мъж с куп почитателки и е на път да се снабди с по-голяма популярност и от надарената си майка. Той също като нея се е посветил на музиката.
Самата Софи Маринова също с надява детето ѝ да я надмине по гений.
Тя е извънредно горда с него и е уверена, че занапред му предстоят доста звездни моменти.

Лоренцо не обича да стои в дома си

17-годишното момче не харесва Гринго, който редовно бие и тормози майка му

Припомняме, че Гринго отхвърля да упражнява тормоз върху Софка, макар, че тя непрекъснато е в синини и гипс. А във връзка слуховете, че тя го устоя, неотдавна здравенякът съобщи: „ Имам задоволително пари да се устоявам самичък, може да съм по-богат от Софка, Тя в никакъв случай не ме е гледала. Не ми трябват нейните пари. Имам си и те ми стигат да пребивавам. “
Така избухна пред „ България Днес “ половинката на Софи Маринова – Гринго. Двамата още веднъж се залюбиха, откакто един месец бяха разграничени. Постоянно за здравеняка се приказва, че е на прехрана при певицата и тя всеки ден му оставя джобни пари, с които той се устоя.
Гринго опровергава писанията в жълтите медии, като ги дефинира като измислици, изключително това, че е продал брачната си халка.

„ Халката не я давам за нищо! Тя ми е толкоз скъпа. Дори и в гроба ще отида с нея. Тя е признакът на нашата обич със Софка “, безапелационен е някогашният пандизчия. Гринго се води незает сега, само че дълги години е работил в Германия. Успява да задели сериозна сума и в този момент банковата му сметка е цялостна със зелени гущери.
Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР