Синът на Софи Маринова – Лоренцо, направи ново разкритие за

...
Синът на Софи Маринова – Лоренцо, направи ново разкритие за
Коментари Харесай

Новата на Лоренцо се оказа голяма стара любов

Синът на Софи Маринова – Лоренцо, направи ново разобличаване за изгората си Катрин. Възлюбените се познават от дребни. Изглежда, че двамата са били писани един за различен.

Странното в тази ситуация е, че предходната възлюбена на артиста, Мария, също беше негова позната от дете.

Младият Лоренцо показа поредност от сантиментални снимки със своята обичана и се изясни в обич.

" Обичам те повече от през вчерашния ден и една концепция повече от на следващия ден ", сантиментално изля сърцето си синът на ромската перла. Самата Софка е извънредно щастлива от това да има такава свястна хубавица до своето дете и я приема в с отворени прегръдки.

Преди Кати Лоренцо имаше най-малко две съществени приятелки, в които беше доста влюбен. С последната Мария единственият наследник на ромската перла трябваше да се ожени. Церемонията обаче изненадващо бе отсрочена. Причината, която тогава акцентираха от семейство Маринови, бе кончината на таткото на Софка. Освен тъжното събитие очевидно Лоренцо е имал огромна тийнейджърска алтернатива в любовен триъгълник сред него, някогашната и актуалната му, само че любовта му към Кати е победила.

Интересен факт, който " България Днес " разкри, е, че Катя е последна година в Националната художествена академия със компетентност " Плакат и образна връзка ". Изненадващо е Лоренцо да се залюби за художник, само че очевидно артистичните души на двамата млади си пасват добре.

Младата дама е потвърдил се актьор, като предходната година Катерина се демонстрира на галерия за театрални плакати за постановката " Приключенията на Доктор Дулитъл ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР