Синът на сенатора от Северна Дакота Кевин Крамър е обвинен

...
Синът на сенатора от Северна Дакота Кевин Крамър е обвинен
Коментари Харесай

Синът на сенатора от Северна Дакота е обвинен в непредумишлено убийство, след като полицай е убит при полицейско преследване

Синът на сенатора от Северна Дакота Кевин Крамър е упрекнат в непредумишлено ликвидиране след хипотетичното му присъединяване в полицейско гонене, довело до гибелта на заместник-шерифа в сряда вечерта.

42-годишният Иън Крамър е изправен пред непредумишлено ликвидиране, бягство от служител на реда и други обвинявания по отношение на случая в окръг Мърсър, Северна Дакота, съгласно правосъдните регистри. Адвокатът му не отговори неотложно на искане за коментар по отношение на обвиняванията, които бяха обявени за първи път от Асошиейтед прес., който се е прикрил зад автомобила си, откакто е сложил устройство за изпомпване на гумите на пътя, се споделя в правосъдните документи.

В изказване от четвъртък сенаторът републиканец сподели, че синът му страда от „ съществено психическо разстройства, които се демонстрират в тежка параноя и халюцинации ", и че фамилията му скърби за гибелта на заместник-шерифа.

" Скърбим изключително за фамилията на героя, който се опита да помогне на И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР