Синът на Рамзан Кадиров, лидер на автономната руска република Чечения,

...
Синът на Рамзан Кадиров, лидер на автономната руска република Чечения,
Коментари Харесай

Не разследват сина на Кадиров за побой на затворник - непълнолетен е

Синът на Рамзан Кадиров, водач на самостоятелната съветска република Чечения, няма да бъде разследван за побой над пандизчия , упрекнат в изгаряне на Корана, защото е единствено на 15 години , заяви съветското интернет издание " База ", представено от Ройтерс.

Кадиров беше споделил, че, че е придобил " идеали на възрастен за чест, достолепие и отбрана на своята вяра ", разпространявайики видеоклип, в който млад мъж в удря с юмруци и рита мъж, сгънат на стол, преди да го хвърли в пода и го удари по главата.

Затворникът Никита Журавел се оплака от нападението през август на съветския омбудсман по правата на индивида, която сподели, че е отнесла въпроса до своя сътрудник в Чечения.

" База " обаче, който има тесни връзки с съветските служби за сигурност, сподели, че чеченското вътрешно министерство е отказало да стартира дело, защото Адам Кадиров е под 16 години , възрастта за носене на наказателна отговорност.

Рамзан Кадиров се радва на необятна независимост на деяние от президента Владимир Путин да ръководи с твърда ръка Чечения като свое персонално притежание, само че разгневи даже прокремълските хардлайнери с възхвалата си за дейностите на сина му, който преби етнически руснак.
 Путин одобри Кадиров похвали
Путин одобри Кадиров похвали " позитивната динамичност в Чечения "

Няма публично известие за тематиката на диалога

Предполагаемото изгаряне на Корана не се е случило в Чечения, само че съветските следователи споделиха, че са трансферирали Журавел в чеченския арест, защото мюсюлманите там се считат за жертви на случая.

Рамзан Кадиров, който навършва 47 години в четвъртък, ръководи Чечения с желязна ръка, откогато стана президент през 2007 година Той се радваше на обилно финансиране от Путин, с цел да подсигурява лоялността на най-вече мюсюлманския район към Москва и да го възвърне от опустошенията на две войни, когато републикат се опита да се отдели от Русия.

Кадиров дава все по-голяма гласност на Адам и двамата му по-големи братя, най-големият от които беше сниман с Путин в Кремъл през март.
 Бащинска любов: Рамзан Кадиров назначи щерка си за вицепремиер
Бащинска любов: Рамзан Кадиров назначи щерка си за вицепремиер

Важно решение в Чечня
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР