Синът на принц Ернст-Аугуст от Хановер - 32-годишният Кристиан, се

...
Синът на принц Ернст-Аугуст от Хановер - 32-годишният Кристиан, се
Коментари Харесай

Кралска сватба: Принц Кристиан и прелестната Алесандра си казаха „да“ в Перу

Синът на принц Ернст-Аугуст от Хановер - 32-годишният Кристиан, се ожени за дългогодишната си другарка - 25-годишната Алесандра де Осма . Двамата си споделиха „ да “ на 16 март на обилна гала в Лима, Перу , откъдето е красивата младоженка.

Улиците на града бяха затворени поради кралската женитба. Церемонията се състоя в бароковата черква „ San Pedro ” в наличието на кралското семейство и доста именити посетители. Хиляди хора бяха излезли от домовете си, с цел да поздравят прелестните младоженци.
I liked a video ROYAL WEDDING!!! Alessandra de Osma and Prince Christian of Hanover
— Christopher Meade (@meade_chris) Алесандра бе ослепителна в най-важния ден от живота ѝ. Тя бе облечена в класическа сватбена рокля, с високо деколте, покрита с нежна дантела и дълъг шлейф. На главата й блестеше тиара, покрита с диаманти. Красивата младоженка бе придружавана от гордия си татко авторитетният предприемач Филип де Осма.
 Алесандра де Осма татко Guliver/Getty Images

Принц Кристиан дойде на разположение със своята майка, която бе облечена в цикламена рокля. От своя страна принцът притегли погледите с забавния избор на вратовръзка – тъмносиня на бели точки, която идеално допълваше визията му.
 Принц Кристиан и майка му Guliver/Getty Images

Кристиан , който е втори в линията на заместничество на трона, и Алесандра , която е някогашен модел, а в този момент е юрист, се срещат през 2005 година, когато той е на екскурзия в Перу, а тя е негов екскурзовод. Но любовта им пламва по-късно. Първото им публично появяване като двойка бе през 2011 година.

Двамата подписаха цивилен брак през ноември 2017 година в Лондон .
Вижте още любопитни вести от света на европейските аристократи:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР