Синът на покойния футболист Аян Садъков – Ерол, отива на

...
Синът на покойния футболист Аян Садъков – Ерол, отива на
Коментари Харесай

Ромите от „Столипиново“ пратиха на втори тур Садъков младши и кандидата на ГЕРБ

Синът на починалия футболист Аян Садъков – Ерол, отива на балотаж тази неделя с претендента на ГЕРБ Емил Русинов. Двамата ще спорят за кметския стол на регион „ Източен “ в Пловдив, където се намира най-големият етнически квартал у нас „ Столипиново “.

На 29 октомври Ерол Садъков е получил 2252 гласа, или 20, 16% от гласовете. Ерол е номиниран от Политическа партия „ Българска прогресивна линия “ и в последния мандат той беше заместник-кмет на „ Източен “ с сектор „ Обществен ред и интеграция на малцинствата “. Сега желае да стане кмет.

Резултатът му на вота е единствено с 11 гласа повече от този на съперника му Емил Русинов от ГЕРБ, за който са дали своят вот 2241 гласоподаватели – 20, 06%.

„ Двубоят тази неделя ще бъде доста оспорван “, разясняват ромите от „ Столипиново “. Те са безапелационни, че не са си продавали гласа. Високата интензивност в квартала обаче – малко над 20%, втора в Пловдив, сътвори съмнения.

„ Отидох да гласоподавам, тъй като желая кмет, който да се оправи с мръсотията по улиците и фекалните води. Никой не ми е предложил пари, с цел да пусна бюлетина “, твърди Ангел Георгиев. Той признава, че е учил единствено до 4 клас, само че това не му попречило да означи номера на претендента, който харесва за кмет на „ Източен “.

Георгиев е твърди, че и на балотажа ще гласоподава, с цел да завоюва неговият фаворит. Кой от двамата е, избира да не издава.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР