Синът на Осама бин Ладен, създателя на Ал Кайда“, беше

...
Синът на Осама бин Ладен, създателя на Ал Кайда“, беше
Коментари Харесай

Депортираха от Франция син на Осама бин Ладен и му забраниха да влиза в държавата

Синът на Осама бин Ладен, основателя на „ Ал Кайда “, беше депортиран от Франция, където е живеел от години и рисувал пейзажи в село в Нормандия . На Омар бин Ладен e неразрешено да се връща в страната, откакто разгласил мнения в обществените мрежи, за които се счита, че популяризират тероризма.

Френският вътрешен министър Бруно Рьотайо съобщи, че е подписал заповед, забраняваща достъпа на Омар бин Ладен до Франция, и че той към този момент е депортиран.  Министърът не даде елементи по кое време е  осъществено депортирането на сина на Бин Ладен и къде е изпратен.

„ Бин Ладен, който живя в региона на департамента Орн от няколко години като брачен партньор на английска гражданка, разгласява през 2023 година мнения в обществените мрежи, прославящи тероризма “, написа Рьотайо в обществената мрежа „ Х “.

„ Според административната възбрана Бин Ладен не може да се завръща във Франция при никакви условия “, добави министър Рьотайо.

Ройтерс оповестява, че не е съумял да се свърже с Омар бин Ладен за спомагателен коментар.

Според локалния седмичник „ Публикатьор Либр “ Бин Ладен привлякъл вниманието на френските управляващи поради коментар в обществените мрежи по случай рождения ден на татко си, който беше премахнат от американските сили през 2011 година

Ройтерс не съумя да открие съответния коментар в обществените мрежи.

Вестникът заяви, че през юли предходната година полицията е издирвала Бин Ладен в село Домфор в северозападния район Нормандия.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР