Синът на мексиканския наркобарон Хоакин Ел Чапо Гусман, който беше

...
Синът на мексиканския наркобарон Хоакин Ел Чапо Гусман, който беше
Коментари Харесай

Мексико екстрадира в САЩ сина на наркобарон Ел Чапо

Синът на мексиканския наркобарон Хоакин " Ел Чапо " Гусман, който беше задържан след кървава престрелка с мексиканските управляващи по-рано тази година, беше екстрадиран в Чикаго, с цел да му бъдат повдигнати огромни обвинявания за трафик на опиати, предадоха международните организации.

32-годишният Овидио Гусман Лопес, за който се счита, че е поел ръководството на могъщия картел " Синалоа " след ареста на татко му преди седем години, е един от четиримата синове на Ел Чапо, наричани " Чапитос ". По-рано тази година в Чикаго беше оповестен обвинителен акт против него, съобщи Българска телеграфна агенция.

От синовете Гусман Лопес, който е прочут като " Ел Ратон " или " Мишлето ", е единственият арестуван. Според медиите той е хванат в Кулиакан, Мексико, през януари тази година след тежка престрелка борба, в която умират 10 бойци и 19 обвинени.

Според източник от правоохранителните органи Гусман Лопес е бил превозен със аероплан до Чикаго през вчерашния ден следобяд. Възможно е той да се яви в началото в американския съд " Дирксън " още в понеделник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР