Синът на легендата Иван Вуцов - Велислав, говори преди дербито

...
Синът на легендата Иван Вуцов - Велислав, говори преди дербито
Коментари Харесай

Вили: Левскарите започнаха да показват рога, ЦСКА раздаде аналгин на феновете срещу Септември

Синът на легендата Иван Вуцов - Велислав, приказва преди дербито сред Левски и Лудогорец. Той разяснява и представянето на ЦСКА-София.

" От отлагането на мача от първия кръг завоюва Левски, тъй като " сините " в този момент в напълно различен вид. Левски стартира да демонстрира рога и да приказва за огромни неща. Ако " сините " желаят да реализират нещо, без победа на " Герена " против Лудогорец ще покажат, че към момента не са подготвени. С новия треньор се видя хубава организация в отбрана, отборът към момента не е позволил гол, само че до момента съперниците на Левски не бяха от толкоз високо равнище ", сподели Вили Вуцов пред сътрудниците от " Лайвспорт ".

" Тази година, който приключи на третото място, ще е най-скъпият бронзов медалист в историята. Харесвам стила на ЦСКА. Стартираха неприятно против Славия, а по-късно изгубиха от запасите на Лудогорец. Но последователно завоюваха поредност от мачове. Освен дуела против Септември, след който раздаваха аналгини на тези, които го гледаха, във всеки играха нападателно и отборът бе прелестен за наблюдение ", добави Вуцов - Джуниър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР