Синът на Кралицата - принц Андрю, шокирал всичките си роднини

...
Синът на Кралицата - принц Андрю, шокирал всичките си роднини
Коментари Харесай

Принц Андрю шокирал Двореца с грубото си държание към персонала

Синът на Кралицата - принц Андрю, шокирал всичките си родственици с метода, по който се държи с личния състав в двореца. Това споделя някогашен готвач в двореца Кензингтън във Англия.

Дарън Макгрейди, който е работил за кралското семейство, стартира описа си с образец от всекидневието на принцеса Даяна, която желала да възпита децата си – Хари и Уилям, на безупречни обноски. След всяко хранене тя водела децата в кухнята, с цел да благодарят на готвача и личния състав.

Принц Хари бил учтив да споделя „ апелирам, може ли да.. “, когато желал нещо, по тази причина бил любим на личния състав. За разлика от него, обаче, Андрю бил всеобщия ненавиждан член на фамилията, споделя Макгрейди. Принцът в никакъв случай не молел за нищо и непосредствено казвал какво желае.

Хари, в този момент херцог на Съсекс, продължава да претърпява сложни моменти, откогато напусна Обединеното кралство, с цел да стартира нов живот в Калифорния със брачната половинка си Меган Маркъл. Той е обезпокоен от напрежението, което продължава да пораства сред него и татко му, като разнообразни кралски анализатори считат, че татко и наследник не са си говорили най-малко от 8 месеца, а връзките им в никакъв случай не са били на такова „ ниско равнище “.

Междувременно, в речта си на срещата на върха по изменението на климата CОР 26 в Глазгоу през ноември, кралицата загатна Чарлз и Уилям за тяхната работа по опазването на околната среда, само че името на Хари не бе упоменато на никое място, даже и в коледното послание на Кралицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР