Синът на кмета на Панагюрище Никола Белишки - Иван, обвинен,

...
Синът на кмета на Панагюрище Никола Белишки - Иван, обвинен,
Коментари Харесай

След обвинение за заплаха с пистолет към депутат: Синът на кмета на Панагюрище с мярка гаранция

Синът на кмета на Панагюрище Никола Белишки - Иван, упрекнат, че е извадил револвер на народен представител, към този момент ще може да се разхожда из град а. От през вчерашния ден той не е с мярка за неотклонение " домакински арест ", а е на независимост с гаранция от 2000 лв. , написа.

Младежът бе арестуван в края на януари поради 2 закани към депутата от " Възраждане " Стоян Таслаков.

На 17 януари двамата се засекли покрай ул. " Нишава ", на която и двамата живеят. Белишки заплашил Таслаков с ликвидиране, а седмица по-късно извадил газов револвер срещу народния представител. Псувайки го, насочил оръжието си към него. Последвала и битка, в която по описа на Таслаков, той съумял да надделее над Белишки.

Двамата имали спор от дълго време. Белишки пишел постоянно на депутата във Фейсбук. Първо били обиди, след това закани за телесни повреди и най-после даже за ликвидиране. Телефонът и няколко други цифрови устройства на Белишки са конфискувани. Чака се експертиза, която да покаже дали на някое от тях е употребен профилът, от който са писани известията до Таслаков.

Решението Белишки да излезе на независимост е на Софийския градски съд. Седмица по-рано районните магистрати са удостоверили домашния му арест. 

Това не е единственото следствие против Иван Белишки. Той бе арестуван през април предходната година за палеж на непознат парцел – сухи треви и шубраци в кюстендилското село Ломница, и нахлуване над служител на реда. Служители на пожарната потушили огъня, избавена от пламъците е 50 дка гора. При ареста Белишки бил въоръжен с револвер и нож, съпротивлявал се и съумял да аргументи разкъсно-контузна рана на еднообразен.

През март 2021 година пък 21-годишният тогава юноша помел с автомобила си паркирани коли в центъра на Панагюрище, след което се вряза във витрина на магазин. Първо се скри, след това татко му персонално го заведе да се съобщи. Беше пуснат против 10 000 лева гаранция. 2 година преди този момент беше арестуван и упрекнат и за търговия с културно-исторически полезности.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР