Синът на Катето Евро често се държи неадекватно в ефир

...
Синът на Катето Евро често се държи неадекватно в ефир
Коментари Харесай

Бой в Преди обед: Известен синоптик скочи на Сашо Кадиев

Синът на Катето Евро постоянно се държи несъответстващо в ефир и се изрича импровизирано по съществени тематики, което съвсем се трансформира в причина да " изяде тупаника "

Пожеланията за мирна и спокойна Нова година станаха на пух и прахуляк в „ Преди обед ” още при започване на първото му издание за годината. Синоптикът на bTV Боби Лазаров непосредствено провокира Сашо Кадиев да излязат да се схванат отвън студиото. „ Такава засегнатост се измива единствено с кръв! ”, съобщи симпатичният метеоролог, видимо доста сърдит на водещия.



Причината за предизвикването стана спор за новите специалности, които се появиха в последните години около взрива на обществените мрежи. Боби много безпардонно се обърна към всички тиктокъри, инфлуенсъри, ютюбъри и така нататък с пожеланието през новата година да си намерят „ същинска работа ”. Лазаров не за първи път атакува хората, които монетизират известността си в обществените мрежи.



Сашо Кадиев реагира остро на коментара и съобщи, че тези хора са си намерили нишата и няма нищо неприятно от това да печелят. „ Инфлуенсърити са дегустатори, те дегурстират живота и го показват на другите ”, съобщи артистът.

След заканите на смешка Боби и Сашо продължиха разногласието си по-сериозно. Кадиев съобщи, че като инфлиенсър може да се дефинира дори Манол Пейков, който се прочу със своята акция за събиране на средства за генератори за Украйна. Лазаров, както и останалите хора в студиото не се съгласиха, тъй като Пейков е може би най-успешния български издател на книги, а от акцията му не печели той, а единствено зъзнещите без ток украинци.

„ Има разлика сред инфлуенсър и водач на мнение ”, акцентира и водещата Деси Стоянова. По-късно в предаването пък Боби Лазаров малко половинчато се извини, в случай че е обидил някого, като изясни, че е малко нервозен. Причината е, че в осъществяване на новогодишното заричане, от два дни е спрял цигарите.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР