Синът на известен столичен бизнесмен е отвлечен днес - нагло,

...
Синът на известен столичен бизнесмен е отвлечен днес - нагло,
Коментари Харесай

ПОГРОМ В МВР СЛЕД БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И БЪЧВАРОВА: Върнаха се отвличанията тип Наглите по времето на Бойко 3!

Синът на прочут столичен предприемач е похитен през днешния ден - безочливо, измежду бял ден, без боязън от полицията. Този присъщ почерк припомня ли ви нещо?

Ако се замислите, ще си припомните, че същите тези неща ги гледахме и по времето на кабинета Борисов 1, когато Цветан Цветанов неуморно громеше незаконните групировки в акции с гръмки имена. Както споделяше тогава Борисов, "колегата Цветанов върви с екскаватор, копае и вади трупове ".

След всичките изкопани трупове и показни акции, в които Цветанов и Борисов се надуваха като пуяци-супергерои, сякаш проведената престъпност беше съвсем ликвидирана. Бандата за отвличания "Наглите " беше вкарана в пандиза, а ние трябваше най-сетне да си отдъхнем.

Уви, не ни било писано. Престъпността е спряна единствено в изказванията за пред медиите, само че в действителност в никакъв случай не е преставала. Напротив, нарушителите стават все по-нагли - тъй като няма ни страна, ни полиция, която да ги спре. След Борисов, Цветанов и Бъчварова Министерство на вътрешните работи е изцяло унищожено, а ролята на службите е най-вече да прикриват корупцията измежду властта.

На всичкото от горната страна, със съответните промени в закона, ГЕРБ и техните подлоги пуснаха от пандиза множеството от бандата на "Наглите ".

Чудно ли е тогава, че мутрите още веднъж са тук и са по-нагли от всеки път? Вече освен в тузарските курорти като Слънчев бряг, само че и в центъра на София. Кой им е разтворил чадър, та не се опасяват да отвличат и се усещат безнаказани? И какъв брой още ще поносим - до момента в който стигнат и до нас?

А в това време наглите ще стават все по-нагли. И тези в сянка, и тези във властта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР