Синът на Илияна Йотова – Марин, тайно е предложил брак

...
Синът на Илияна Йотова – Марин, тайно е предложил брак
Коментари Харесай

Илияна Йотова вдига годеж

Синът на Илияна Йотова – Марин, скрито е предложил брак на дългогодишната си другарка Кристиана, издават техни другари, разбра HotArena.

Това било напълно естествена крачка, която наследникът на вицепрезидентката възнамерявал от дълго време, защото с дамата на сърцето му са двойка от към 4 години.

Въпреки че Марин е избрал да стои настрана от светлините на прожекторите, той не се тормози да засвидетелства обществено възприятията си към своята избраница. „ Обичам те в този момент и вечно! Нуждая се от теб до мен постоянно като другар, обичана и моя сродна душа “, написа синът на Йотова към Кристиана в сантиментално обръщение в обществените мрежи. Влюбеният юноша не стопира да разгласява фотоси с хубавицата си от пътешествия им, писа „ Ретро “.

След като стажът му в Ню Йорк завършил, любовта го прибрала назад в родината. В момента Марин продължавал да се развива професионално и от много време заемал значима позиция в столичен клон на банка „ Пиреус “. Не разчитал на финансова поддръжка от родителите си, а най-скъпата му инвестиция била автомобил на немската марка BMW, тъй като имал увлечение към високите скорости.

Йотова одобрявала годеницата на сина си и даже към този момент била подготвена да стане баба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР