Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, започна работа

...
Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, започна работа
Коментари Харесай

Илия Павлов-младши се уреди със сладка работа в Холивуд

Синът на Илия Павлов и Дарина – Илия, стартира работа в Холивуд. Самият той се похвали, че към този момент ще се занимава с кинобизнес. Това е първата работа на млад Илия Павлов, откакто приключи лицей в Кънектикът, а по-късно и бизнес и финанси в Американския лицей в Швейцария, оповестява „ Телеграф “.

Няколко години той търсеше себе си. Обикаляше света. През това време натрупа и доста контакти с авторитетни хора. Сега майка му Дарина Павлова, която става все по-популярна в Холивуд, му е уредила работа по специалността. Той е съветник по продажби на творбите на „ Милениум медиа “ – една от най-големите самостоятелни компании в сектора.

Илия Павлов ще продава на Америка и света едни от най-очакваните шлагери за идната година. Синът на Дарина Павлова се е открил в Лос Анджелис, откакто живееше в Швейцария след завършването си. Той се споделя Илия Калоян, само че на бизнес клиентите си се показва единствено с първата част на името си.

В светските среди младият Павлов бе свързван с няколко хубавици, измежду тях и доведената щерка на Маджо – Мелина. След това поредно беше свързван с две американки като в края на лятото имаше клюки, че се е разделил и с втората. Въпреки че няколко пъти бе сгодяван, самият той публично не е удостоверил сходен факт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР