Синът на Бриана Радар растеше здрав, игрив и много послушен.

...
Синът на Бриана Радар растеше здрав, игрив и много послушен.
Коментари Харесай

4-годишно дете опита от случайно една подправка от шкафа в кухнята, лекарите не успяха да го спасят

Синът на Бриана Радар растеше здрав, палав и доста дисциплиниран. Както всички деца на неговата възраст и Матю обичаше да пипа, а и да пробва всяко ново нещо, което му попадаше пред очите вкъщи или на улицата.

Веднъж обаче, изследвайки самичък кухнята, Матю стигнал до чекмеджето с подправките. Взел бурканчето със смляна канела и я дегустирал.

След няколко секунди детето почнало да се задъхва, а когато Бриана влезнала в кухнята, Матю към този момент бил в спазми.

Майката мигновено повикала Спешна помощ и детето било откарано бързо в болница. След час и половина обаче лекарите оповестили, че Матью е умрял. Съдебен медицински специалист огласил заключението за гибел при трагичен случай, защото канелата може да провокира асфикция при поемане.

Бриана е споделила трагичната история, с цел да знаят хората за тази заплаха, която дебне в кухнята. Особено деликатни би трябвало да бъдат всички, които решет да се пробват в известното в мрежата съревнование " Предизвикателството на канелата " ( “Cinnamon Challenge”), което въобще не е за препоръчване. Условието на надпреварата е да се глътне едновременно 1 суп.лъжица смляна канела в границите на 60 сек., само че без да се пие вода или друга течност.

Мнозина от тези, които са се пробвали в шантавото надпревари са получили вместо популярност остра кашлица, повръщане, компликации с дишането, колапс на белите дробове. Ето за какво Бриана предизвестява всички, че сходни игрички са доста по-опасни в сравнение с си мислят. " Хората не схващат, че едно такова забавление може да им струна здравето или дори живота ", споделя тя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР