Синът на Боян Радев категорично отрича баща му да е

...
Синът на Боян Радев категорично отрича баща му да е
Коментари Харесай

Лъсна истината за настаняването на Боян Радев в хоспис


Синът на Боян Радев изрично отхвърля татко му да е настанен в приют, каквато информация циркулира в последно време из пресата. 

 

Той се кълне, че двукратният олимпийски първенец живее у дома, където за него се поставят изцяло съответни грижи.

От лятото до момента именитият герой и колекционер на картини бил напълнял десетина кг и се чувствал добре.

 

Боян Радев-младши недоумява по какъв начин въобще е допустимо да се тиражира новината, че татко му е настанен в старешки дом. Той е безапелационен, че нито за момент през мозъка на фамилията му не е минавала сходна опция.

 



Уточнява, че преди година се наложило на Боян Радев да му бъдат отрязани няколко пръста от единия крайник във ВМА, защото страда от диабет. Оттогава над него непрекъснато бди човек. Освен това всеки ден е посещаван от рехабилитатор.

 

Всеки път, щом лекуващият го доктор реши, че се нуждае от по-специални процедури, синът му го кара където е належащо, след което още веднъж го връща вкъщи.

Припомняме, че ветеранът от Мошино закъса съществено със здравето си, откакто изгуби обичаната си брачна половинка. Тя напусна този свят при започване на пандемията през 2020 година

 

Житейската му партньорка Мария бе неговата най-голяма опора в продължение на близо половин век. Тя издъхна в „ Пирогов “, откакто кръвоносната й система бе запушена от тромб.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР