Синът на бизнесмена Спас Русев - Евгени, стана татко, научи

...
Синът на бизнесмена Спас Русев - Евгени, стана татко, научи
Коментари Харесай

Спас Русев стана дядо, не иска да види снахата - „румънска златотърсачка“


Синът на предприемача Спас Русев - Евгени, стана баща, научи „ България Днес “ от близки на фамилията.

Прехвърлилият 40-те години правоприемник на крупния пернишки предприемач обаче и до през днешния ден не е получил благословията на своите родители за своята рожба. Тя се появи на бял свят през ноември предходната година. Спас и Диляна Русева са изрично срещу избора на сина си - ослепителна румънска хубавица, една от най-красивите и мечтани букурещки дами, за майка на тяхното внуче. Пред близки родителите на Евгени я нарекли „ златотърсачка, която няма нито класа, нито равнище “.

Евгени залюбил хубавицата преди близо 3 години.

Той се постарал уместно, с цел да успее да завоюва сърцето на бъдещата майка на своето дете. По това време хубавицата била заобиколена и обсипана с вниманието на заможни и наперени румънски ухажори. Евгени срещнал румънката инцидентно на празненство, показал го общ прочут. Но от момента, в който зърнал хубавицата, Русев-младши полудял по нея. Започнал непрекъснато да пътува до северната ни съседка, а при всяка среща обсипвал с първокласни бижута, часовници и скъпи облекла девойката, за чиято хубост се носят митове в северната ни съседка.

Веднага откакто схванал, че момичето носи в утробата си рожбата им, от благополучие и в символ на признателност Евгени Русев купил на хубавицата двуетажна къща в най-луксозния букурещки квартал. Имението е оборудвано с последния вик на смарт технологиите, има съвременен дизайн и впечатляващ интериор, описа непосредствен до фамилията проектант, който съветвал Евгени по договорката за къщата. С покупката си обаче Евгени дефинитивно вбесил родителите си.

В предишното фамилията на няколко пъти съумя да отърве наследника от неверните дами . След като се завърна от Лондон на20 години, Евгени буйно се влюби в елементарна на визия и по генезис по-възрастна от него софиянка, с която изживя буйна връзка, траяла няколко години. „ Родителите му бяха изрично срещу избора му тъй като ниската на растеж и смугла на тип девойка Мира бе щерка на обущар “, описаха близки до семейството. След като разлюби девойчето, Евгени падна в клопката на любовта с щерката на състоятелен недодялан предприемач.

Семейство Русеви имат три деца. Губят първородния си наследник преди доста години при случай, когато той е едвам четиригодишен. В дома им на централно място във фоайето е поместена картина - маслен портрет с лика на починалия им наследник Димитър. Момчето пада смъртоносно от висок етаж, до момента в който за него се грижела тъщата на Русев. Евгени е втората рожба на фамилията, а след него е няколко години по-малката Криста Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР