Синът на бившия личен адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани

...
Синът на бившия личен адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани
Коментари Харесай

Синът на Джулиани ще се кандидатира за губернатор на Ню Йорк

Синът на някогашния персонален юрист на Доналд Тръмп Руди Джулиани разгласи, че ще се кандидатира за губернатор на щата Ню Йорк, заяви Агенция Франс Прес.
„ Заедно ще си върнем Ню Йорк! “, туитна Андрю Джулиани, на 35 години, който служи четири години като асистент на Тръмп.
 Отпадна карантината при пътешестване до щата Ню Йорк в Съединени американски щати Отпадна карантината при пътешестване до щата Ню Йорк в Съединени американски щати
За идващите от чужбина в американския щат Ню Йорк към този момент не се изисква да бъдат поставяни под карантина. По информация на генералнот...
" Аз съм. Това е в моето ДНК ", сподели той пред таблоида " Ню Йорк Пост ", базирайки се на детството си като наследник на някогашен кмет на Ню Йорк.
" Джулиани против Куомо. Това е Мохамед Али против Джо Фрейзър. Можем да продаваме билети в Медисън Скуеър Гардън ", добави той, базирайки се на известната борба за купата от 1971 година в тежка категория, която Фрейзър завоюва.
Ако Джулиани завоюва републиканските първоначални избори, той може да се изправи против настоящия демократ Андрю Куомо, който е на поста от 2011 година Третият мандат на 63-годишния Куомо изтича в края на 2022 година.
Куомо в началото беше приветстван като воин в битката против ковид предходната година, само че въздействието му отслабна след поредност кавги. Той беше упрекнат в полов тормоз над няколко някогашни служителки, в от Covid-19 в домовете за остарели хора и в това, че е получил средства за работата по записките му за битка с пандемията. Куомо е получил задатък от 3,1 милиона $ за книгата през 2020 година и трябваше да получи още 2 милиона $ до 2022 година. Той отхвърли апелите за оставка и е разследван от прокурора на Ню Йорк.
 Губернаторът на Ню Йорк прикани жителите да носят маски Губернаторът на Ню Йорк прикани жителите да носят маски
Губернаторът на щата Ню Йорк, Андрю Куомо е заречен да издаде заповед, с която задължава жителите да носят маски, оповестява РИА Новости...
Съобщението на Джулиани идва в миг, в който активността на татко му в Украйна е разследвана от федералните управляващи. В края на април прокурори от Манхатън нахлуха в дома и офисите му в Ню Йорк. Той и синът му жигосаха интервенцията като политически стимулирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР