Синът на бившия финансов министър Стоян Александров - Петър Александров,

...
Синът на бившия финансов министър Стоян Александров - Петър Александров,
Коментари Харесай

Синът на бившия министър Стоян Александров е един от задържаните за убийството в София

Синът на някогашния финансов министър Стоян Александров - Петър Александров, е единият от двамата арестувани за тежкото ликвидиране в София. До момента публично от полицията и прокуратурата не удостоверяват дали е правилно.
 
Другият арестуван е Александър Кинов, който има погребална организация. Това изяснява и обстоятелството, че убитият мъж е открит в морга, която е била на траурната организация. Убийството беше разплетено в петък вечерта.
 
Според осведомени мъжът е дължал пари на Петър Александров и Александър Кинов. Неофициално се приказва за 300 хиляди лв.. От прокуратурата оповестиха по-рано, че двама мъже са арестувани за тежко ликвидиране в региона на София, а претекстът за закононарушението евентуално е финансов.
 
Мъжете са задържани при взаимна акция на полицията и прокуратурата в петък вечерта, откакто родственици на жертвата подали сигнал за неговото изгубване. Тялото на убития мъж е намерено в камера в морга, като той е бил настанен там с подправени документи.
 
В същото време двамата мъже пробвали да минали границата сред България и Сърбия. По този метод причинителите желали да прикрият следите от закононарушението. Двамата, обвинени за убийството, са арестувани за 72 часа и се чака на следващия ден прокуратурата да изиска непрекъснатия им арест. Те към този момент са с повдигнати обвинявания. 
 
Източник: 24 часа
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР