Синът на арестувания алкохолен бос Миню Стайков беше засечен от

...
Синът на арестувания алкохолен бос Миню Стайков беше засечен от
Коментари Харесай

Новата на Стайко Стайков - двойничка на певицата Дебора

Синът на задържания алкохолен необут Миню Стайков беше засечен от HotArena да купонясва до ранни зори в столична дискотека с гаджето си. Тя се споделя Галя. Галчето, както я назовават в приятелския кръг на Стайко, е някогашна жена на предприемач от Пловдив.

Новата на Стайков поразително наподобява на фолкпевицата Дебора. Брюнетката даже се е нанесла в дома на приятеля си в столичния квартал Бояна. Двамата не стопират да пускат влюбени сторита в Инстаграм.

Фактът, че Стайко и Галчето се забавляват в дискотека значи, че мярката му " домакински арест “ е изменена и той може да върви където си желае.

Припомняме, че Стайко Стайков е с повдигнато обвиняване за присъединяване в незаконна група за продажба на акцизни артикули без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари.

През септември предходната година бащата на Стайко - притежателят на " Винпром Карнобат " и " Сис индустрийс " Миню Стайков остана за непрекъснато в ареста, където е и до през днешния ден. В същото време Стайков младши се покри и Интерпол го разгласи за интернационално търсене с алена бюлетина.

В края на януари младият мъж бе признат в „ Пирогов “ откакто бил открит в безпомощно положение в къща в покрайнините на София. Стайко Стайков твърдеше, че е бил похитен преди незнаен интервал от време и не е подозирал, че се търси от Интерпол. Стайков споделя още, че спомените му се губят, тъй като до момента в който бил в плен, му давали опиати. Министерство на вътрешните работи обаче не откри никакви доказателства за сходно закононарушение и версията на Стайко се оказа менте. Доканякъде обаче лъжата проработи, тъй като той не беше вкаран зад решетките, а си лежа у дома с мярка домакински арест.

През 2011г. Стайко Стайков се ожени за щерката на олигарха Ветко Арабаджиев – Александра Арабаджиева. Двамата станаха и родители на момиченце, което кръстиха Анабел.

За сватбеното празненство тогава, което продължи безусловно три дни и три нощи, Арабаджиеви и Стайкови пръснаха тъкмо 1 милион лв.. “Джипси кингс”, Галена, Преслава и Азис пяха за здравето и щастието на младоженците и гостите.

Но щастието не продължи дълго! Съпругът на Алекс Арабаджиева взе в прегръдките си моделката Мария Цветкова – някогашна жена на милионера Динко Динев. Двамата шетаха из чужбина и си живяха живота на яхти и приказни курорти.

Според слуховете двамата са се разделили преди няколко месеца, а Мария напира да става попфолк певица и се подвизава с псевдонима Ариа.

Според близки на Стайко новата му Галчето е с няколко съсловия под Александра и Мария. И е доста допустимо тази обич да се окаже много къса.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР