Синът на актьора Стефан Данаилов - Владимир, е бил в

...
Синът на актьора Стефан Данаилов - Владимир, е бил в
Коментари Харесай

Синът на Ламбо долетя спешно от САЩ, за да го види

Синът на артиста Стефан Данаилов - Владимир , е бил в София единствено за два дни, с цел да види татко си, разбра HotArena .

Според майка му Ирен Кривошиева, 33-годишният Данаилов-младши не желал да разгласява, че идва у нас и фамилният съвет решил да не споделя с никого визитата му в болничното заведение при Мастера. " Татко е добре, това ме радва. Ще се оправи, той е мощен, постоянно е бил подобен ", показа самият Влади. 

От години той живее в Щатите, в Сарасота, дружно със брачната половинка си Виктория. В момента е студент по медицина и се наложило да отсрочи един изпит, с цел да участва до леглото на татко си. " Не е толкоз значимо това, че отложих изпит. Ще го взема. Искаше ми се да съм до баща в този сложен миг. Ако се наложи, ще дойда отново ", изясни Влади.

При Ламбо към този момент може да се влиза, само че контакт с него имат единствено най-близките му. Всеки ден при него върви племенницата му Росица Обрешкова, както и синът на починалата брачна половинка на Мастера - Росен Цанков . Всички му носят плодове, сокове и се грижат за положителното положение на душeвността му. 

Само преди месеци Владимир още веднъж бе у нас, с цел да участва на премиерата на постановката на татко си - " Актрисата ", с която Ламбо се качи на сцената след 5-годишно неявяване от нея. Актьорът продължи да я играе цяло лято, само че през септември претърпя случай след рухване и се наложи да му сменят става. Той и тогава не се отхвърли и продължи да играе, само че след това се оказа, че не е изцяло възобновен от интервенцията. Върнаха го във ВМА, където е към този момент над две седмици, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР