Синът на актьора Сашо Дойнов и негово пълно копие влиза

...
Синът на актьора Сашо Дойнов и негово пълно копие влиза
Коментари Харесай

Синът на Сашо Дойнов влиза във Фермата

Синът на артиста Сашо Дойнов и негово цялостно копие влиза във „ Фермата “, излиза наяве от промото на риалитито, в което той се мярка за секунди. Станислав ще се впусне в сложния селски живот от 4 септември без боязън, че до момента не е помирисвал обор и не е въртял секира.

Той може да не е наясно по какъв начин се доят крави и по какъв начин се мели брашно, само че пък познава добре артистичните среди, тъй като играе във врачанския спектакъл и е режисьор в „ Сълза и смях ”. Приятелите му споделят, че е чудак със лично мнение, който не се вписва в клишето.



Станислав ужасно доста наподобява и като темперамент, и като обноски на известния си татко, а двамата са извънредно близки. „ Със сина ми сме другари, разбираме се доста. Като дете той пердах не е ял в никакъв случай “, безапелационен е Сашо Дойнов, който единствено отгледал сина си, откакто се разделил с втората си жена.

От първия си брак артистът имал момиченце, само че то умряло няколко месеца след раждането поради присъщ недостатък на сърцето. " Това е най-тежкият миг в живота ми. Едва ли в миналото ще мога да го преживея ", разказвал е през сълзи Сашо Дойнов.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР